BETAALBAAR PENSION REGIO EINDHOVEN

Ons pension tussen Eindhoven, Best en Boxtel is ideaal indien u zoekt naar een pension bij Eindhoven Airport, een pension in Tilburg of een pension in Den Bosch ('s-Hertogenbosch). De steden liggen allen op korte afstand van ons pension (max. 20 minuten rijden).

 

Ons pension, bevindt zich aan de voorzijde van ons bedrijfspand en betreft de voormalige woning, welke nu als dependance van ons hotel dient. Het pension biedt 5 standaard kamers, welke ideaal zijn als pension voor gasten die voor een langere tijd betaalbaar onderdak zoeken. Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met douche en toilet.

 

Afstand pension - Best 5 km en pension - Boxtel 6 km en pension - Eindhoven 12 km

Pension...

Indien u een verblijf in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven , Best of Boxtel zoekt voor een week of langer, dan biedt ons Pension in Oirschot een prima uitkomst. De kamers in ons pension bieden een goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs, waarbij wij tevens voldoen aan alle brandveiligheidseisen! 

 

Indien u slechts een korte periode onderdak zoekt kunt u ook prima terecht in ons Hotel/B&B, welke zich bevindt achter ons pension.

Onze mogelijkheden...

Het Pension bevind zich aan de rand van het pittoreske Oirschot en biedt een schitterend uitzicht over de landerijen. In de direkte omgeving liggen verschillende natuurgebieden, zoals de Mortelen, de Kampina en de Baest, voor prachtige fiets of wandel routes. Indien het weer het toelaat kunt u aan de achterzijde van het pand plaats nemen in onze tuin met zicht op de aangelegde vijver. Links achter het hotel bevindt zich een afgesloten parkeerplaats voor personenauto’s. Voor grotere wagens is er ruimte voor het hotel. De gasten die per fiets reizen bieden wij een overdekte stalling!

Onze dependance is ook 
geschikt voor langdurig verblijf. 
Op de begane grond is een keuken en verblijfsruimte aanwezig voor gezamenlijk gebruik.
 
Voor gasten die meerdere weken wensen te verblijven bieden wij speciale tarieven voor huisvesting.
1/6

Contact details

Artisan-Oirschot

Notel 42

5688NB Oirschot

+31-(0)499-338.228

We Accept

Show More

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

ARTISAN-OIRSCHOT

Grasland Recreatie v.o.f.

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

©   2019   Grasland - Recreatie