TIJDELIJKE HUISVESTING EN KAMERVERHUUR IN DE REGIO EINDHOVEN

Voor tijdelijke huisvesting tussen Eindhoven, Best, Boxtel, Tilburg en Den Bosch kunnen wij u diverse alternatieven bieden. De steden liggen allen op korte afstand van deze plaatsen (max. 20 minuten rijden).

 

Binnen ons bedrijf hebben wij onze kamers aangepast voor langdurig verblijf, met extra voorzieningen voor  particulieren en expats, zodat wij volop ruimte kunnen bieden op basis van kamerverhuur / tijdelijke huisvesting.

Naast onze locatie te Oirschot kunnen wij u ook andere locaties adviseren voor tijdelijke huisvesting, waarbij per locatie onderscheid gemaakt dient te worden tussen particulieren/plaatselijke bewoners en arbeidsmigranten en /of expats.

Met onze centrale ligging is onze huisvesting ook ideaal voor werknemers die op zoek zijn naar huisvesting in Eindhoven, huisvesting in veldhoven of huisvesting in Best.

Huisvesting groep ...

Voor de huisvesting van een groep werknemers, arbeidsmigranten of expats bieden wij diverse opties.

* Onze dependance; deze is gelegen aan de voorzijde van ons pand en beschikt over een eigen toegang. Hier kunnen wij maximaal 12 personen huisvesten, verdeeld over 5 kamers. Op de begane grond is een keuken voor gezamenlijk gebruik aanwezig.

* De begane grond van ons hoofdgebouw; deze is gelegen aan de achterzijde van het pand en voorzien van een aparte achteringang. Hier kunnen wij  17 personen huisvesten, verdeeld over 7 kamers. Op de begane grond is een extra kamer ingericht als keuken voor gezamenlijk gebruik. 

* Op de 1e verdieping zijn 11 kamers die zowel voor korte als lange termijn gehuurd kunnen worden. Deze kamers kunnen gebruik maken van onze grote bedrijfskeuken.

Naast onze eigen accommodatie
hebben wij ook contact met andere bedrijven in de regio en kunnen wij
u prima informeren over tijdelijke huisvesting en kamerverhuur
in deze regio.
Meer informatie: Tel.: 0499-338228
Marco Witlox of Maaike Attevelt
Kamerverhuur voorzieningen...

Al onze kamers zijn voorzien van eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

 

Er zijn enkele keukens voor gezamenlijk gebruik aanwezig met inductiekookplaat, koelkast, diepvries en magnetron en er is een wasserette voor het wassen van kleding en linnengoed. 

1/10

Contact details

Artisan-Oirschot

Notel 42

5688NB Oirschot

+31-(0)499-338.228

We Accept

Show More

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

ARTISAN-OIRSCHOT

Grasland Recreatie v.o.f.

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

©   2019   Grasland - Recreatie