Contact details

Artisan-Oirschot

Notel 42

5688NB Oirschot

+31-(0)499-338.228

We Accept

Show More

Grasland Recreatie v.o.f.

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

ARTISAN-OIRSCHOT

  • Facebook Social Icon

CAMPING DE GRASPOL

©   2019   Grasland - Recreatie

TIJDELIJKE HUISVESTING EN KAMERVERHUUR IN DE REGIO EINDHOVEN

Voor tijdelijke huisvesting tussen Eindhoven, Best, Boxtel, Tilburg en Den Bosch kunnen wij u diverse alternatieven bieden. De steden liggen allen op korte afstand van deze plaatsen (max. 20 minuten rijden).

 

Binnen ons bedrijf hebben wij onze kamers aangepast voor langdurig verblijf, met extra voorzieningen voor  particulieren en expats, zodat wij volop ruimte kunnen bieden op basis van kamerverhuur / tijdelijke huisvesting.

Naast onze locatie te Oirschot kunnen wij u ook andere locaties adviseren voor tijdelijke huisvesting, waarbij per locatie onderscheid gemaakt dient te worden tussen particulieren/plaatselijke bewoners en arbeidsmigranten en /of expats.

Met onze centrale ligging is onze huisvesting ook ideaal voor werknemers die op zoek zijn naar huisvesting in Eindhoven, huisvesting in veldhoven of huisvesting in Best.

Kamerverhuur particulieren...

Al onze hotelkamers zijn voorzien van eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Onze doelstelling is om op termijn al deze kamers tevens te voorzien van eigen keukenunit met afwasmachine en inductiekookplaat, en/of een gezamenlijke keuken voor een aantal kamers in te richten. ook zullen wij een mogelijkheid bieden voor het wassen van kleding en linnengoed. Aangezien dit allemaal mede afhankelijk zal zijn van vraag en aanbod zal dit geleidelijk worden ingevoerd. Wij verzoeken u dan ook voor meer informatie en aanvragen telefonisch contact met ons op te nemen op nummer: +31-(0)499-338229 (Marco Witlox)

Voor specifieke aanvragen kunnen wij in overleg mogelijk al aanpassingen maken om op korte termijn aan uw verzoek om woonruimte te kunnen voldoen.

Naast onze eigen accommodatie
hebben wij ook contact met andere bedrijven in de regio en kunnen wij
u prima informeren over tijdelijke huisvesting en kamerverhuur
in deze regio.
Meer informatie: Marco Witlox
Tel.: 0653-224220
Huisvesting groep ...

Voor de huisvesting van een groep werknemers, arbeidsmigranten of expats bieden wij diverse opties.

* Onze dependance; deze is gelegen aan de voorzijde van ons pand en beschikt over een eigen toegang. Hier kunnen wij maximaal 12 personen huisvesten, verdeeld over 5 kamers. Op de begane grond is een keuken voor gezamenlijk gebruik aanwezig.

* De begane grond van ons hoofdgebouw; deze is gelegen aan de achterzijde van het pand en voorzien van een aparte achteringang. Hier kunnen wij  17 personen huisvesten, verdeeld over 7 kamers. Er is een extra kamer ingericht als keuken voor gezamenlijk gebruik. 

 

Alle kamers zijn voorzien van eigen privé sanitair; douche, wastafel en toilet. Ook kunnen de gasten gebruik maken van de mogelijkheden die onze wasserette hen biedt.

1/6

Prijzen voor langdurige huisvesting worden op basis van maatwerk aangeboden!

In dit geval is het eventueel ook mogelijk om een keuken te laten installeren op de kamer.