BETAALBAAR HOTEL /  B&B IN BRABANT

Artisan-oirschot kan gezien worden als een goede en betaalbare bed en breakfast accommodatie te Oirschot. Oirschot heeft een centrale ligging in het Groene Woud tussen Best, Boxtel en Moergestel en ligt op korte afstand van Eindhoven en Eindhoven Airport. Kamers worden aangeboden op basis van Bed en Breakfast, waarbij de gasten zelf hun ontbijt kunnen regelen of tegen een toeslag gebruik kunnen maken van onze ontbijtservice. Voor langere termijnen zijn er mogelijkheden op basis van kamerverhuur. In combinatie met onze dependance bieden wij plaats aan maximaal 50 gasten.

 

Draadloos internet is in het hele bedrijf gratis beschikbaar en sluit dus aan bij onze doelstelling van een kwalitatief goede en toch voordelige logiesaccommodatie.

 

Onze kamer faciliteiten voldoen aan de normen van een goed 3 sterren hotel. Alle hotelkamers zijn voorzien van twee extra lange (210 cm) boxspring bedden met pocketvering matras, een bureau en een eigen badkamer; voorzien van douche, toilet en wastafel.

Logies op basis van Logies...

Indien u een Hotel of Bed en Breakfast in Oirschot zoekt bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Onze B&B beschikt over 11 kamers op de 1e verdieping (2 éénpersoons kamers en 10 kamers voor twee personen). Naast deze 11 kamers beschikken wij ook nog over 14 kamers welke wij uitsluitend verhuren op basis van kamerverhuur (vanaf minimaal 14 overnachtingen) , zodat wij ook grotere groepen van dienst kunnen zijn.

Onze mogelijkheden...

U kunt bij ons uw hotelkamer reserveren op basis van logies. Wij beschikken niet over een restaurant en ontbijt is dan ook niet mogelijk.

Gasten die een langere periode wensen te verblijven bieden wij ook mogelijkheden in ons pension, wat zich aan de voorzijde van het hotel bevindt.

 

Voor zakelijke gasten die (regelmatig) gebruik wensen te maken van onze kamers bieden wij volop opties. Zie onze huisvesting voor bedrijven.

 

Wij hopen u en/of uw vrienden, kennissen of medewerk(st)ers binnenkort als onze gast(en) te mogen begroeten.

1/6

Contact details

Artisan-Oirschot

Notel 42

5688NB Oirschot

+31-(0)499-338.228

We Accept

Show More

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

ARTISAN-OIRSCHOT

Grasland Recreatie v.o.f.

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

©   2019   Grasland - Recreatie